Snakk om det!

Jeg er dedikert foredragsholder, barndomsentusiast og EQ-student. Min misjon er å gjøre det akkurat jeg kan for å gjøre verden til et rausere sted. Med «raus» mener jeg en verden med kjærlige og godhjerta mennesker som tror det beste om hverandre og heier på mangfold.

Jeg prater og skriver non-stop, både offentlig og privat, om sårbarhet, skam, selvfølelse, barndom, hjerneutvikling, sosial forskning og hjertevarme. Målet er å spre informasjon, tanker og spennende forskning relatert til temaer jeg brenner for, som selvfølelse, livskvalitet og barndom.

Jeg har en visjon om en mer hjertevarm verden der frykt og fordømmelse er erstattet med kjærlighet og nysgjerrighet. Noe av det jeg kan bidra med i denne sammenheng er å dele åpent og ærlig av min egen kontroversielle historie, samt bidra til en åpen og inkluderende debatt. Det gjør jeg gjennom å forsøøøøke å skrive fryktløst om temaer som lett kan stigmatiseres av den mer hardbarka opinionen, som for emosjonell intelligens eller seksualitet.