Ønsker bedriften å følge opp #MeToo?

Vil du følge opp og forebygge på arbeidsplassen etter #MeToo? Ønsker du at DIN bedrift skal være en #MeToo-trygg sone? Er du usikker på hvordan du går frem? Da har vi foredraget for deg! Sjekk ut www.metooforedrag.no eller les litt mer her:

I dette foredraget oppklarer vi grensene for #MeToo og seksuell trakassering, og vi snakker om hvor subjektivt dette er for mange. Derfor må vi skape med bevissthet om relasjoner, maktfordeling og gode rutiner.
Vi brenner for at både kvinner og menn skal ha det godt med seg selv.

Hva betyr #MeToo egentlig?
Hvorfor oppstår det?
Hvordan kan man unngå det?
Hva gjør man hvis det skjer allikevel?

I dette foredraget får du konkrete tips om tiltak som kan gjøre akkurat din arbeidsplass til en #MeToo-fri sone.

Foredraget er tilpasset næringslivet, og passer perfekt som lunsj- eller frokostforedrag. Det varer i 60 minutter, men vi kan fint tilpasse til ønsker om lengre eller kortere varighet.

Hvorfor har vi laget dette foredraget? Jo, vi jobber begge som aktive foredragsholdere fra før, og vi opplever at det råder enorm uenighet og rådvillhet på arbeidsplasser i forbindelse med #metoo-kampanjen. Det vil vi gjøre noe med! Mange arbeidsplasser er usikre på hvordan de skal følge opp tematikken, og hvilke rutiner som må på plass. Hvordan snakker man om #metoo på jobben uten å virke moraliserende i den ene enden eller useriøs i den andre enden? Vi mener vi har knukket koden, og vi gleder oss til å besøke din bedrift!

For mer informasjon om Eva og Caroline og hvorfor vi er perfekte til å holde dette foredraget, klikk her:  Om Eva og Caroline

For bookingforespørsler eller andre spørsmål, klikk her: Kontakt oss!