Jeg er ferdig utdannet EQ-terapeut!

Etter tre år på EQ Institute er jeg endelig ferdig utdannet EQ-terapeut! Det har vært en vanvittig spennende reise og jeg er så stolt at det bobler i kroppen når jeg skriver dette! Mine dedikerte og kunnskapsrike lærere Dora Thorallsdottir og Sandra Rapell har veiledet meg gjennom tykt og tynt, og sjefen sjøl, Herdis Palsdottir, har stått med åpen favn hele veien.

Nå er jeg klar til å ta i mot alle som måtte ønske det: par, foreldre eller enkeltpersoner:)

Her er hele EQ-klassen min.

Eq-terapeuter har, kort fortalt, fokus på følelser og hvordan vår opplevelse av oss selv blir formet i barndommen. Vi tror på å finne roten til problemet, fremfor å behandle symptomene. Og nå er verden 14 EQ-terapeuter rikere:) Les mer om EQ-terapi her.

Jeg er ferdig EQ-terapeut og vil ta i mot både enkeltpersoner, par og familier.