Dette er meg

cropped-unnamed-6.jpgJeg er en ganske usminka småbarnsmor på 33 år. Jeg bor på superkoselige Vålerenga i Oslo sammen med mannen min og og våre to små trollunger. Jeg kaller meg EQ-nerd fordi jeg studerer EQ-terapi, og er besatt av forskning på emosjonell intelligens og livskvalitet. Jeg er lidenskapelig opptatt av relasjoner og mennesker, og jeg ønsker intet mindre enn å bidra til å skape et raust og varmt samfunn der folk har det godt med seg selv.

Det gjør jeg gjennom foredragsvirksomhet, rådgivning og konsulenttjenester, samt gjennom frivillig arbeid med barn og unge.

Da jeg fikk barn ble jeg besatt av hvordan barndommen former oss som mennesker og hvordan hjernen og følelseslivet til barna utvikler seg. Jeg satte meg inn i alt jeg fant av hjerneforskning og sosial forskning på området, og fant ut at forholdene som møter oss tidlig i barndommen har effekt på både språklæring, relasjonskompetanse, sosial og emosjonell kompetanse, fremtidig psykisk helse, samt hvordan selvfølelsen blir til og hvor slitesterk denne er. Jeg leste alt jeg kom over av bøker og forskning på området, og etterhvert begynte jeg å studere på EQ Institute.
LES HVA JEG SKRIVER OM STUDIET MITT HER.

img_0105Så kommer litt informasjon om min formelle bakgrunn:

EQ-Terapeut: Jeg studerer altså på EQ Institute på Høvik, der jeg tar en treårig utdanning til EQ-terapeut.

Grunnskolelærer: Jeg studerer til å bli grunnskolelærer, og sikter på en master i profesjonsrettet pedagogikk. 

Kommunikasjonsarbeider: Originalt er jeg utdannet innen Reklame og Merkevarebygging på Norges Kreative Høyskole.

Arbeidserfaring: Jeg har jobbet med ulike former for strategisk kommunikasjon i 12 år, både som prosjektleder, kommunikasjonssjef, filmprodusent, skribent og manusforfatter. For oppdragsgiver har jeg jobbet med store navn som f.eks.  Tine Meierier, DB Schenker og Forlagssentralen, samt at jeg har vært gründer med både plateselskap, artistformidling og bookingvirksomhet.

Andre kurs: Jeg har tatt to kurs ved  Institutt for Traumearbeid AS. Jeg har også tatt vedlikeholdsutdanning for psykologspesialister innen emosjonsbaserte terapiformer, som ACT, EFT, CFT og TRT.

Jeg er for øvrig også sertifisert BodyStep-, BodyVive-, Sh´Bam- og Zumbainstruktør;)

Hobby: Jeg synger i rockebandet Caroline & The Treats.

Annet: Er medlem i Sanitetskvinnene, og nasjonalt SRHR-nettverk (SRHR = Seksuell og Reproduktiv Helse og Rettigheter). Er også en av damene bak Foreldreopprøret 2018 som jobber for høyere bemanning i barnehagene.

Til tross for utdanninger og kurs, må jeg si at det jeg har lært aller mest av er den researchen jeg selv har gjort på de fagområdene jeg brenner for, nemlig barndom, nevroplastisitet, hjernen vår, emosjonell intelligens og livskvalitet. I tillegg må jeg si at mitt møte med pornoindustrien for ti år siden, og spesielt møtet med omverdenen samtidig og etterpå, er den mest lærerike reisen jeg har tatt.

Jeg håper vi treffes på et foredrag!